top of page
Thuisverpleging ziekenzorg

Verpleging aan huis Coolen-Reynders

WARM OMRINGD DOOR ONS TEAM VAN 13 GEPASSIONEERDE VERPLEGERS

Persoonlijke en warme thuisverpleging

Thuisverpleging Coolen-Reynders maakt tijd voor u. Met sommige patiënten bouwen we een jarenlange relatie op, anderen zien we maar even. Wat het type zorgrelatie ook is, het is belangrijk dat wij u persoonlijk leren kennen, net zoals uw medisch verhaal. Mentale ondersteuning en een luisterend oor zijn net zo belangrijk voor uw herstel als een nauwkeurige medische zorg. Daarom proberen wij u steeds dezelfde personen te sturen, een herkenbaar gezicht en vertrouwenspersoon die u en uw medische situatie goed kent en begrijpt.
 

Thuisverpleging Coolen-Reynders werkt met het derdebetalerssysteem. Dat is erg makkelijk voor u. U krijgt van ons geen facturen, maar alles wordt rechtstreeks geregeld met de mutualiteit, het ziekenfonds. Dat betekent dus dat u niks voor onze diensten hoeft te betalen. Wij vragen enkel een gele klever bij ons eerste, kennismakende gesprek en brengen alle administratie voor u in orde. Aarzel niet om hierover vragen te stellen.

Onze diensten

Ons team bestaat uit 13 specialisten op het vlak van thuisverpleging, revalidatie aan huis en ouderenzorg. U kunt bij ons terecht voor tal van zorgtaken, hierbij sommen we er een aantal voor u op:

hygiënische zorg en ouderenzorg (kan ook zonder voorschrift)

palliatieve zorgen

wond- en stomazorg

inspuitingen en verzorging port-à-cath, aanbrengen baxters

sondevoeding

opvolging van diabetes en insulinetherapie

klaarzetten en opvolgen van medicatie

contact Activ Construct

CONTACTEER ONS

Thuisverpleging Coolen-Reynders staat 24/7 klaar voor u in de regio Bree. Aarzel niet en neem contact met ons voor de beste zorg aan huis.

Schuine rand
bottom of page